O nama
BK PRO SPORTS
BKPROSports

Mi smo profesionalna fudbalska agencija sa vizijom očuvanja lepote i magije fudbalske igre, davanjem podrške mladim igračima, kao i već formiranim mladim fudbalerima. Cilj nam je da igrači budu skoncentrisani na igru i unapređenje svojih veština, a da sve poslove oko pronalaženja odgovarajućih klubova, transfera, finansija i osiguranja prepuste nama. Pružamo kompletnu uslugu savetovanja i posredovanja između fudbalera i klubova.

agencija

Vođenje karijere profesionalnih fudbalera, pravni, finansijski i medijski konsalting u fudbalu, investiciono savetovanje, izradu pojedinačnih strategija, PR konsalting i druge specijalizovane usluge u oblasti fudbalskog sporta. Naš tim čine stručnjaci iz svih oblasti fudbala, treneri, menadžeri, medicinski radnici, pravni i finansijski savetnici, sportski psiholozi i motivatori. Na raspolaganju smo vam 24/7, pažljivo proučavamo sve detalje, osmišljavamo strategiju i nudimo najkvalitetnija rešenja za svakog igrača i klijenta.

Najbolji trening
Maksimalna posvećenost svakom igraču na unapređenju ličnih veština, poboljšanje svih performansi i uigranost sa timom.
Kvalitetni instruktori
Vrhunska instruktorska služba koju čine stručnjaci iz svih oblasti profesionalnog sporta i fudbala garant je uspeha.
Zadovoljni igrači
Samo igrači zadovoljni tretmanom, odnosom uprave i kolektiva postižu zavidne rezultate a mi smo tu da to obezbedimo.
Provera
Igrača
Zdravstveno stanje

Svi igrači prolaze osnovni i prošireni sportski medicinski pregled kako bi se ispitalo opšte zdravstveno stanje, fizička spremnost pojedinca i utvrdila prognoza fudbalskog potencijala.

Mišićna masa

Za fudbalere je veoma značajna kvalitetna mišićna masa koja podrazumeva optimalan nivo snage svih mišićnih grupa kako bi se osiguralo ispoljavanje svih fudbalskih kvaliteta igrača.

Rad sa loptom

Provera rada sa loptom obuhvata ispitivanje brzinske snage igrača sa loptom u specifičnim uslovima fudbalske utakmice – brzo kretanje na malom prostoru, okreti, varke, promena smera.

BK PRO SPORTS
ŽIVI SVOJ SAN!
MENADŽMENT FOKUSIRAN NA IGRAČA
NAŠI KLIJENTI
SU REKLI O NAMA
Nenad
Vezni igrač

Promenio sam više fudbalskih agencija, razočarao se i gotovo odustao od fudbala, na preporuku sam došao do BK agencije i oduševljen sam, odličan tim i dobri ljudi koji vole fudbal.

Aleksandar
Napadač

Zahvalan sam svim ljudima iz BK PRO SPORTS agencije na fenomenalnom transferu. Zastupali su moje interese maksimalno. Njihovi saveti pomogli su mi da donesem najbolju odluku u karijeri.

Dragan
Viši fudbalski menadžer-skaut

Za potrebe klijenta, preko BK PRO SPORTS agencije uspeli smo da pronađemo više igrača koji su odgovarali traženom profilu i potpišemo ugovor sa izabranim igračem. Svi smo prezadovoljni.

BK PRO SPORTS
Vaša podrška
na putu ka uspehu

BK PRO SPORTS - ZA IGRAČE

Za naš tim, igrač je na prvom mestu. Svesni činjenice da bez dobrog igrača, nema dobrog fudbala, pažljivo pratimo i negujemo mlade talente, pronalazimo najbolje uslove i staramo se da svi zaključeni ugovori i transferi u svemu odgovaraju našim igračima i klijentima. Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, kontaktirajte nas ili pošaljite snimak vaše igre. U najkraćem roku ćemo se dogovoriti o detaljima susreta i pogledati vašu igru na terenu. O vama dalje brinu naši timovi trenera, medicinskih radnika, kao i pravni i finansijski saradnici. Pozivamo vas da slobodno iznesete svoje ideje, ciljeve i zamisli. Razmotrićemo ih pažljivo i osmisliti najbolju strategiju napretka i ostvarenja ciljeva. Nemojte se ustručavati da pitate sve što vas interesuje. Svesni smo činjenice da mnoge fudbalske agencije gledaju samo profit i da vlada veliko nepoverenje igrača prema njima. Mi se razlikujemo od drugih jer volimo fudbal i nastajimo da ga čuvamo dalje od politike i nepoštenih finansijskih interesa. Smatramo da svaki dobar fudbaler zaslužuje svoju šansu i ima svoje mesto na svetskoj fudbalskoj pozornici.

BK PRO SPORTS - ZA KLIJENTE

Fudbalski klubovi, menadžeri, skauti, druge fudbalske agencije i branše pozvani su na saradnju sa našim timom. Za vas pronalazimo kvalitetne fudbalere koji odgovaraju vašim potrebama i ciljevima. Na nas možete računati jer poštujemo dogovore, ugovorene rokove i obaveze. Sarađujemo sa velikim brojem eminentnih fudbalskih i sportskih stručnjaka u zemlji i inostranstvu. U stanju smo da vam u najkraćem roku obezbedimo širok izbor kvalitetnih igrača. U cilju odabira odgovarajućih igrača organizujemo intervjue, utakmice, proveru fizičkih i psihičkih sposobnosti.

Nekoliko razloga zašto da odaberete nas

  • Naša agencija je nastala iz ljubavi prema fudbalu i sportu.
  • Maksimalno smo posvećeni svakom igraču i klijentu.
  • Cenimo individualnost i poštujemo integritet igrača.
  • Najmlađim igračima pristupamo sa roditeljskom pažnjom.
  • Stručni tim sastavljen od priznatih i iskusnih profesionalaca.
  • Profesionalna PR i medijska podrška.
  • Najbolji pregovarački timovi.
  • Široka mreža saradnika i kontakata svuda u svetu.

Na kraju, možemo reći, da ne odustajemo dok ne pronađemo odgovarajući klub i zaključimo ugovor kojim ste u potpunosti zadovoljni. Ništa ne prepuštamo slučaju, te ukoliko dođe do transfera ili zaključenja ugovora sa novi klubom, naš tim sportskih pravnika i advokata prethodno će temeljno i detaljno proučiti sve stavke ugovora, protumačiti i jasno vam predočiti sve detalje. Takođe, staramo se i o vašoj finansijskoj dobiti i ulaganjima. Nama možete poveriti sve poslove oko pronalaženja i realizacije najboljih opcija ulaganja uz osiguranje i zaštitu od rizika. Kontaktirajte nas. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.